Pensiuni Maramures Sacel


Obarsie : Anuarul statistician al judetului Pensiunea Bontos Maramures 2004, INSSE, Bucuresti Numarul locurilor de cazare in moteluri inde anii centralizati 2000-2004, a zburataci din doi in doi ani. In anii 2000-2001 se inregistreaza acelasi marime de locuri de cazare (60), pentru ca apoi asta sa creasca si sa se mentina spre anii 2003-2004 la 99 locuri. Anul 2004 este anul cu cele mai multe locuri de cazare inregistrate (136).

Aceste cresteri sunt rezultatul proiectelor de renovare a unitatilor de cazare din moteluri cu un echipament mare si bine venit cererii turistice. Simbol nr. 3.3 Ponderea capacitatii de cazare din moteluri spre 2000-2004 O Complexul turistic: sunt unitati de a intinde dimensiuni si propriu lor este faptul ca ofera molan gama de servicii sub acelesi gazduire: servicii de cazare, de alimentatie, de medicatie si de consimtamant. Cel mai solemn compex turistic din Cazare Copalnic Manastur Maramures este Compexul turistic suior (Alinta Sprie), ista avand categoria de 3 stele.

Asta este amplasat intr-un peisagistica de o binisor splendoare, la altitudinea de 688m si la 16 km de Mangaia Puzderie la poalele Muntilor Gutai. El se defineste ca o oaza de silentiu si tihna pentru petrecerea vacantelor si a timpului independent. Dispunand de multiple atractii turistice, sportive si de consimtamant, complexul ofera posibilitati unice de destindere si fuga din cotodian. El este compus din trei unitati hoteliere: ?

Iza cu doua camere single, opt camere duble si scaunas cu pat conjugal; ? Mara cu doua camere single, opt camere duble si scaunas pat conjugal; ? Ignis cu 6 camere cu pat conjugal caredispun si de sauna. Facilitatile oferite de Complexul Turistic suior sunt: resturant, sufragerie de conferinte, room service, telefon, fitness, salon pentru servirea micului pranz, organizarea de petreceri, fax, sauna, teve, minibar, internet, terenuri de sportul alb (sportul alb de camp, handbal, sportul rege, baschetbal), si cu o partie de schi cu o distanta de 1200m si o restanta de standing de 550 m, spalatorie, etc.

O Cabanele turistice : unitati de dobandire turistica de putere aproximativ redusa, functionand in cladiri independente, cu arhitectura a scrie, care a incredinta cazarea, alimentatia si alte servicii specifice, necesare turistilor aflati in drumetie sau la somn, in regiune montana, rezervatii naturale, in apropierea statiunilor balneare sau a altor obiective de perierghie turistic. Ele sunt specifice Cazare Ocna şUgatag Maramureş Piscina de drumetie, sunt amplasate in zone alpine si au un semn grafic sezonal sau intotdeauna.

In fitece oras se pesemne a intampina cate o cabana, dotata cu echipamentul necesar satisfacerii nevoilor turistilor. Numarul locurilor de cazare in cabanele amplasate pe teritoriul judetului Pensiuni Maramures Agroturistice in timp 2000-2004 Tabela nr. 3.7 Anii Izvor: Anuarul statistic al judetului Pensiunea Turlas Maramures, anul 2004. Situatia locurilor de cazare in cabanele din Cazare Teleptean Maramures este bunica, numarul acestora avansa gradat de la 40 de locuri in anul 2000 la 84 de locuri in anul 2004.

Totusi numarul locurilor de cazare din cabane este mic comparativ cu numarul locurilor din celelalte unitati de cazare. Aceasta pozitie se datoreaza slabei importante masa de ista spe-cie de cazare, si modernizarea altor categori de cazare precum: moteluri, pensiuni urbane si rurale si a pensiunilor agroturistice, cine isi maresc numarul de la un an la celalalt. Reprezenta nr. 3.4 Ponderea locurilor de cazare in cabanele din Pensiunea Adina Maramures printre 2000-2004 Pensiunile turistice: este “configura de capatare turistica cu o gabarit de cazare de intinzator la 10 camere, totalizand maximum 30 de locuri in mediul campenesc si margine la 20 de camere in mediul orasenesc, functionand in locuintele cetatenilor sau in cladiri independente, oricine a increde, in spatii aparte amenajate, cazarea turistilor si conditiile de preparat si servire a mesei[44]“.

Datorita numeroaselor atractii turistice, a celor asupra 100 de izvoare minerale, sorete 60 de terenuri de vanatoare, multitudinea de lacuri naturale si artificiale, invatatura si traditiile fac din Cazare Maramures Pensiuni Cu Piscina un artificial mijloc turistic. Din acest temei, aoace s-au infiintat tare multe pensiuni urbane si rurale. Numarul de pensiuni din Pensiune Danesti Maramures in spatiu 2000-2004 Origine: Anuarul statistician al judetului Pensiuni Agro Maramures, 2004, INSSE, Bucuresti Reprezenta nr.

3.5 Ponderea pensiunilor in Pensiuni Ocna şUgatag Maramureş Cu Piscina Interioara in 2000-2004 Aceasta specie de cazare are o dezvoltare extrem favorabila, numarul pensiunilor a odrasli de la un an la altul, in anul 2003 s-a materie cea mai puzderie modificarea numarului pensiunilor crescendo de la 70 la 76.O alta refacere pondere s-a produs in anul 2001de la 65 la 69 de pensiuni. Aceasta siretenie a Pensiuni Maramures Cu Piscina Interioara in pensiuni s-a preparat pentru numarului genune de cereri ale turistilor de a-si deplasa lacuna in aer slobod, in lume.

O Pensiunile agroturistice sunt pensiuni turistice ce pot a sigura, cazare si alimentare,dar pedig, o dotatie din alimentatia turistilor este realizata cu produse din productia proprie a gospodarilor. Amplasarea lor musai sa fie in locuri ferite de stricare si de orice elemente cine ar pune custare sau sanatatea turistilor in gravitate. Pe teritoriul judetului Pensiuni Maramures Oncesti sunt intalnite peste-soare 120 de pensiuni agroturistice. Numarul vartos rece de pensiuni agroturistice se datoreza faptului ca in satele Cazare Targu Lapus Maramuresene se pastreza, totusi nealterate consacrat si spirituale, cu prioritate cele etnofolclorice, animatie socio- economica si mediul ocolit.

Pensiunile agroturistice sunt cele mai numeroase unitati de cazare din actiune, iar evolutia numarului lor este intr-o a prelungi inaintare. Pensiuni Superbe Maramures da posibilitatea cunoasterii mai prezentabil a spatiului rustic cu toate valorile rarunchi naturale, spirituale, si ocupationale, de despre populatia din mediul politicos. Numarul pensiunilor agroturistice amplasate pe teritoriul judetului Pensiuni Superbe Maramures in vreme 2000-2004 Sorginte : Anuarul statistic al judetului Cazare Craciun In Maramures 2004, INSSE, Bucuresti Numarul pensiunilor agroturistice din actiune este in progres de la un an la celalalt, anul 2000 detinea 49 de pensiuni iar 2004 – 59, cu 10 mai multe pensiuni agroturistice.


Leave a Reply