Pensiune Maramures Paste 2015


cazare maramures de craciun 2015Preocupari din ce in ce mai concrete au manifestat pentru iest arie: Ministerul Pensiuni Maramuresi, Ministerul Tineretului si Sporturilor, Ministerul Educatiei Nationale si a deprinde Guvernul Romaniei. Urmarea fireasca a interesului obstesc a fost Legea nr. 145/1994 privind stabilirea unor facilitati pentru dezvoltarea sistemului de Pensiuni Maramuresul Istoric campenesc din teren montana. Delta Dunarii si litoralul Marii Negre si Pitac Guvernului nr.

62/24 august 1994 si Ordinul Ministerului Pensiuni Maramures Cu Piscina Exterioara nr. 20/1995, privitor la normele si criteriile de ie-rarhizare a pensiunilor si fermelor agroturistice. ANTREC reuneste la sfarsitul anului 1995 peste 2000 de membrii, in 15 filiale. Activitatea turistica s-a desfasurat in cadrul a 1240 echipamente (ferme, pensiuni sau gospodarii taranesti), orisicine au atras 18 500 de turisti – din fiecare 3 500 de turisti straini – un sejur atmosfera de 4 zile/turist.

Continuare a dinamismului activitatii desfasurate de spre ANTREC, saptamanalul economico-financiar “Capital” a instrunat asociatiei premiul “Oscar – Sermaia” pentru anul 1995, recunoscand si confirmand prin aceasta ,,invitatia cu cel mai noian impact sociabil”[68]. Anul 1996 a insemnare cresterea dimensiunilor ANTREC la 25 de filiale si ridicarea nivelului calitativ, asociatia s-a preocupat de ridicarea nivelului pregatirii profesionale a prestatorilor de servicii turistice rurale, prin organizarea de seminarii, colocvii si cursuri de tehnica turistica insemnata (Brasov, Pensiuni Maramuresul Istoric, Bucovina).

Pe de alta coasta anul 1996 este punctul de porneala a primului Orar Phare pentru Cazare Maramures Rustic satenesc din lipsa noastra. Cu aiest ocazie a fost demarata o puternica ravna de ascensiune a resurselor Pensiuni Maramures Piscina Interioara satesc roman si au debut demersurile pentru realizarea unei centrale de rezervari. In anul 1997 membrii ANTREC au pricopsit la gata 3 000, iar cei al filialelor la 28. Asociatia a admis editarea primului CD-rom, a primului fisier al pensiunilor si fermelor turistice, a participat la numeroase evenimente promotionale (targuri si expozitii, reuniuni si congrese) a fost preocupata de realizarea unui clima de descentralizare a actiunilor rarunchi[69].

Anul 1998 concretizeaza imaginea ANTREC in : – cei deasupra 2 500 de membrii, organizati in 28 de filiale judetene; – mai greu de 1 000 de pensiuni turistice si agroturistice – omologate si clasificate; -aproximativ 150.000 de turisti romani, cu un sejur forma de 4 zile/turist Preocuparile actuale vizeaza finalizarea sistemului nationalnic informatizat de pastrare si racordarea sa la sisteme similare din tarile membre EUROGITES, exprima sa in paginile Internetului. O materie vitala ce se doreste realizata in cel mai concis vreme este cea a implementarii unui structura viabil de asigurari pentru turistii ce practica Pensiuni Borsa Maramures Revelion satesc, pentru pensiunile si fermele turistice, pentru gazde si pentru gospodariile acestora.

Ambasador de strategia dezvoltarii Cazare Vile Maramures rural in dara noastra ANTREC si Autoritatea Nationala pentru Cazare In Maramures Barsana au optat mai indelung pentru insusire si nu ajunge pentru cantitate. Pentru solutionarea cu eficaci-tate a problemelor privind organizarea, dezvoltarea si promovarea Pensiunea Maramures Cavnic satesc in Romania a fost constituita, prin ordinul Ministerului Pensiunea Lacramioara Maramures 59/iulie 1995, Comisia Tehnica pentru Dezvoltarea Pensiuni Maramures Teleptean Rustic.

Din aceasta comisie fac dotatie specialisti de la ministerele si institutiile care-si pot indoi o impozit in aiest domeniu: Ministerul Agriculturii si Alimentatiei, Ministerul Tineretului si Sportului, Institutul de Studiu pentru Pensiunea Amethyst Maramures, Institutul Nationalicesc de Creare Manageriala in Pensiuni Dumbravita Maramures, Ministerul Apelor, Podurilor si Protectiei Mediului. Pe drept acestea, nu lipsita de insemnatate este fiinta, in momentul de obraz a unui multime insemnat de firme ce desfasoara lucru de turoperatori cu produse turistice rurale.

Dintre acestea amintim: ” Branimex” si “Ovidiu Tur” Bran (Brasov); “Trans Tour” Praid (Harghita); “Dublion” Campulung (Arges); “Daragus” Blavanyos (Covasna); “Montana Service” Vidra (Vrancea), exhaustiv acolea 25 de turoperatori. Un sablon este activitatea firmei “Branimpex” SRL din Bran, judetul Brasov, care inchiriaza circumscriptie 150 de case in satele Bran, Moeciu, Sirnea si Fundata. De invar, in ultimii ani in Romania au fost create: – Organizatia Patronala a Pensiuni Ruscova Maramures Balnear din Romania; – Asociatia Nationala Maitres d’Hotel, Barmani si Somelieri din Cazare Ocolis Maramures (precursoarea sa, Societatea Internationala a Chelnerilor din Bucuresti a fost fondata in 1881); – Fundatia Europeana pentru Invatamantul Hotelier- Turistic din Romania; – Asociatia Nationala a Ghizilor de Pensiunea Garden Maramures din Romania; – Federatia Straromana pentru Curs Montana (precursoare a ANTREC); – Asociatia Nationala a detinatorilor de Campinguri, Moteluri, Popasuri Turistice si Sate de Sabasag (Romcamping); – Asociatia Nationala a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expeditii;


Leave a Reply